Pošalji AB na broj 6292, a zatim izaberi devojku za chat.Cena poruke je mts-38 din. telenor-39 din. vip-35.4 din.

upoznajte srpkinje za seks

четвртак, 31. март 2011.

SANDRA AFRIKA izazvala tešku saobraćajnu nesreću

Vlasnica najbolje guze na estradi pijana u društvu „Zvezde Granda“ izgubila kontrolu nad golfom 5 kojm je upravljala i izletela sa puta.

Pevačica Sandra Afrika je mrtva pijana prošle nedelje sela u svoj automobil i umalo ubila sebe, a Sašu Kapora, kad je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta! Sve se dešavalo između jednog u blizini Novog Sada, gde su „Zvezda Granda“ i Afrika bili kod zajedničkog prijatelja. S obzirom na to da je Sandra bila mnogo pijana, Saša ju je zamolio da on bude taj koji će voziti njen auto marke „golf 5“, iako mu je ruka bila povređena. Međutim, zgodna pevačica nije htela da prihvati njegov predlog.


- Vozila je mnogo brzo i odjednom je, ne znam zašto, pustila volan, pa smo sleteli u neku njivu. Bilo je  strašno. Mislio sam da nam je došao kraj! U tom trenutku ne možeš normalno da razmišljaš, ali ja sam, na svu sreću bio priseban, pa sam rukama prekrio glavu i legao preko Sandre - ispričao nam je Kapor.

Kako on tvrdi, imali su veliku sreću, jer nagib između puta i njive nije bio veliki, pa su prošli samo s ogrebotinama i modricama, jer su se dobro ugruvali. Naravno, policiju nisu hteli da zovu, već je po njih došao folkerkin verenik Mikiša.

- Mnogo mi je teško što sam dozvolila da moj kolega i ja doživimo takav stres. Nikada više neću voziti pijana! Napravila sam katastrofalnu grešku i kajem se zbog toga - požalila nam se seksi pevačica.

Нема коментара:

Постави коментар